Qui som?

Xarxa Coop és l’inici d’una nova etapa, amb nous grups incorporats i l’adaptació del projecte als temps canviants que ens toquen viure.

Xarxa Coop està formada per 7 cooperatives de treball d’iniciativa social que compartim el compromís amb una economia socialment responsable i implicada en la promoció local i la transformació social. Aquest compromís es manifesta tant en la tipologia dels serveis que oferim en conjunt, com en el caràcter obert i dinàmic que donem a la xarxa.

Es tracta d’una aliança entre projectes que compartim un espai obert, d’intercanvi i creativitat que garanteix l’oferta de serveis adaptats a les diferents realitats complexes dels nostres temps.
La diversitat, la creativitat, el treball en xarxa i la implicació territorial són els principals valors de cadascuna de les iniciatives que en formem part i també els valors que defineixen la iniciativa col·lectiva de Xarxa Coop.

Els nostres objectius són:

  • Crear un entorn creatiu i obert que permeti oferir serveis innovadors i integrals que vetllin per la transformació i promoció social.
  • Crear un espai on teixir aliances entre iniciatives empresarials i el territori, i des d’on s’acompanyi la creació de nous projectes empresarials que comparteixin els valors socials.
  • Garantir la transparència i transferència dels nostres projectes al territori.
  • Promocionar les iniciatives de la xarxa i millorar-ne la qualitat socioempresarial, la projecció econòmica i sostenibilitat des de la intercooperació entre entitats sòcies.